За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Корнелия Бутик Хотел & СПА до Банско! Нощувка в студио или апартамент + закуска, вечеря, топъл плувен минерален басейн и СПА на цени от 45 лв. на човек
Цена от 45.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
100.00 лв.
Отстъпка
55%
Спестявате
55.00 лв.
Изтекла оферта
29 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: от 11.05 - 31.05.2018г. 
**Оферта НЕ важи за всички официални празнични и почивни дни!

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет
при престой от 3 нощувки за  45 лв.
при престой от 2 нощувки за 47,50 лв.
при престой от 1 нощувка за 50 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване(двама пълноплащащи) и включва:
• 1 нощувка в студио или едноспален апартамент
• Закуска на богат интернационален бюфет, а при по-малко от 20 човека - по предварително изготвено меню.
• Вечеря на богат интернационален бюфет, а при по-малко от 20 човека - по предварително изготвено меню.
• Уелнес пакетът включва: вътрешен плувен басейн с минерална вода с постоянна температура 30 ° C, финландска сауна, парна баня, руски душ;
• WI-FI, паркинг, детска площадка;
• Безплатни игри: волейбол, футбол, дартс, табла, шах, карти, тенис на маса;

Доплащания:
• Първо дете до 5.99г., настанено на допълнително легло в студио се изхранва безплатно на база пакета на родителите;
• За второ дете до 11.99г. или за първо дете от 6 до до 11.99г., настанени безплатно на допълнителни легла в едноспален апартамент (2 стаи) - 20 лв. на ден на база закуска и вечеря;
• За дете над 12г. или трети възрастен на допълнително легло в едноспален апартамент (2 стаи) - 35 лв. на ден на база закуска и вечеря;
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

ВАЖНО:
Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0884 222 038 (всеки ден от 09:30 до 18:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация в писмен вид на имейл:  reservations@topofertite.com, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

 

ВАЖНО!!! По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно минимум 7 дни преди датата на настаняване, при налични свободни места и при предварителна уговорка!

При анулиране на резервация до 3 дни преди дата на резервация се удържа 50% от платената сума, при анулация по-малко от 3 дни преди датата на настаняване - 100% от платената сума!
При неявяване/непристигане ваучерът се счита за използван и сумата не се възстановява!!!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

 

Всички условия на Тopofertite.com

Aпарт Хотел Корнелия е разположен в подножието на Пирин с уникална гледка към Ян Уснам Голф и планините Рила, Пирин и Родопи. Само на 10 минути от гр. Банско и ски пистите, ще имате възможноста да се насладите на уютна атмосфера, модерен интериор и перфектното обслужване.
 
Комплексът разполага с топъл и уютен ресторант и лоби бар, където ще опитате вкусни гозби, ще се отпуснете с топла напитка или аперитив в ръка, и ще се почуствате наистина като у дома си. Mодерно обзаведени студия, едноспални и двуспални апартаменти. Ние Ви предлагаме една прекрасна и незабравима ваканция на атрактивна цена.

 
Конна база „Дворене“ е разположена в едноименната местност в покрайнините на Разлог на около 7км. от аpart hotel Cornelia. Тук се отглежда най-голямото у нас племенно стадо хафлингери и се развива конен туризъм. Конна база „Дворене“ в момента разполага с 47 коня на различна възраст. Най-малките са родени преди около месец, има и едногодишни, и двегодишни, останалите са „пълноправни“ членове на стадото. В базата има всички условия за тренировъчна езда и различни маршрути за разходка в планината за по напреднали.
 
Рибарник “Езерото” се намира на 10 километра от apart hotel Cornelia. От него се разкрива величествена гледка към Пирин и Рила планина. Комплексът е в типичен стар селски стил и гостите могат да почувстват стария дух на Банско.

  • Cornelia Boutique & SPA
  • Адрес Cornelia Aparthotel, местност Бетоловото , Банско, България (между Банско и Разлог)
  • 0883 222 024
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 18:30 ч.; Събота от 09:30 до 14:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: