За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
1-дневена екскурзия до Драма и Кавала + транспорт и водач само за 33 лв. вместо за 42 лв.
Цена от 3.30 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 29.70 лв.
Изтекла оферта
26 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията:  19.05.2018, 02.06.2018, 23.06.2018, 14.07.2018, 04.08.2018, 25.08.2018, 15.09.2018, 20.10.2018, 17.11.2018г.

Ваучерът важи за1-дневена екскурзия до Драма и Кавала + транспорт и водач само за 33 лв. вместо за 42 лв.
Стойност на ваучера: 3,30 лв., Доплащане на място в агенцията: 29,70 лв.

Ваучерът включва:
⦁ Транспорт с лицензиран автобус
⦁ Водач от агенцията

Цената НЕ включва:
⦁ Медицинска застраховка 2 лв. до 65 г. и 3 лв. над 65 г. 
⦁ Пътни такси и паркинги 5 лв. /заплаща се задължително/ 
⦁ Разходи от личен характер
⦁ Входни такси за посещаваните туристически обекти

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата.


Необходими документи:
лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение
на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това .

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Програма на екскурзията:
Отпътуване от София в 6:00 ч., от Автогара Сердика. Възможност за качване от бул. Сливница 138 - бензиностанция Шел, Перник - Шел Драгичево, Дупница, Благоевград или Банско.

Пристигане в Драма, която е административен, икономически и културен център на един от най-непознатите, но и един от най-интересните окръзи в Гърция. Регионът на Драма е магически с величествени върхове, цветни равнини, внушителни клисури, същински рай за онези, които се вълнуват от природата .Построен е буквално върху вода. Бистрите извори на река Агиа Варвара образуват невероятен парк в сърцето на Драма. . В цяла Драма, и особено в Парка Агия Варвара има разпръснати стари запазени сгради, които придават атмосфера на града. Една от важните забележителности са византийските стени, които са запазени частично в северната част на града, около църквата Света София. Има и други запазени части, разпръснати в целия град, в дворовете на къщите Свободно време за разглеждане на Драма и обяд. Отпътуване за Кавала. Старият град е мястото, където никога няма да ви бъде скучно. Всички улички са пълни с малки магазинчета за сувенири и дрехи. Тук е и мястото, където много от туристите минават, за да купят подаръци за своите близки. Като говорим за стария град в Кавала, трябва да споменем едно много известно име по време на турското управление в Кавала – Мехмед Али. В града се намира неговият стар дом, който в момента е паметник на културата, в близост до дома му е позиционирана и негова статуя – възседнал кон. Туристическа програма

Пристанището, къщата на Мохамед Али паша /смятан за основател на съвременен Египет/, Имарета, построен от него, който се смята за най-голямата ислямска постройка в Европа. В момента тази постройка е превърната в луксозен хотел. Други забележителности са църквата "Св. Николай Чудотворец", църквата „Св. Богородица”, Паметника на Мохамед Али, Акведуктът Камарес - колосална конструкция, едно от многото дела на Сюлейман Великолепни. Конструкцията се състои от 60 арки. Разглежда се и крепостта на града, разположена на скалист нос на брега на Бяло море. Крепостта е имала 7 порти, като тази, която водела на север се е наричала Стамбул-капия. Екскурзоводската програма продължава около час и половина. 

Свободно време за пазаруване и разходки. Отпътуване за София. Пристигане късно вечерта. 
 

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: