За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
1-дневна екскурзия до Солун с автобус и екскурзоводско обслужване на български език + възможност за посещение на Бяла кула и църквата Св. Димитър само за 33 лв
Цена от 3.30 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 29.70 лв.
Изтекла оферта
21 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 28.04.2018г.

Ваучерът важи за: Еднодневна екскурзия до Солун с автобус и екскурзоводско обслужване на български език + възможност за посещение на Бяла кула и църквата Св. Димитър за 33 лв. вместо за 35 лв
Стойност на вачуера: 3,30 лв. Доплащане на място в агенцията: 29,70 лв.

Цената включва: 
-транспорт с лицензиран автобус
-водач от агенцията

Цената не включва:
-Медицинска застраховка - 2 лв до 65 г и 3 лв над 65 г
-пътни и магистрални такси – 5 лв/заплащат се задължително в офиса на агенцията
-входни такси на обекти и лични разходи


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.


Необходими документи: Международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
За лица не навършили 18 години се изисква нотариално заверена декларация за 

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Забележка:  
ТО  НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства  налагат това .


Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
 

Отпътуване от София, Ал. Невски в 06.00 ч. по маршрут Петрич - Кулата - Солун. Възможност за качване от Перник(Шел Драгичево), Дупница, Благоевград, Петрич. 
Солун (Θεσσαλονίκη, Thessaloniki) е град с богата история и вълнуващо настояще, пълен с живот и енергия. Солун  е вторият по големина град в Гърция след столицата Атина. Основан е от македонския цар Касандър през 315 г. пр.н.е. Дава му името на жена си Тесалоника, сестра на Александър Македонски. Баща й, Филип II, я нарекъл така в чест на победата си над тесалийците. Името може да се преведе като "победа над тесалийците".

В Солун се пристига преди обяд и тогава групата се разделя. Едната част се отправя към горещите точки за паразуване в Солун, разполагайки с около 5 часа, за да се наслади на шопинг тур. Втората част на групата изпълняват туристическата програма, която е както следва: Панорамна обиколка на града, минава се през Прочутата Бяла кула, макар и преди носела имената Кулата на кръвта и Червената кула, сега отново е Бяла и в нея се помещават интересни музейни експонати от Византийската епоха. Обиколката на втората група продължава с паметника на Александър Македонски, Арката на Галер, крепостта, от която се открива възхитителна гледка – много подходяща за снимки и старата част на града. Последната спирка е известната църква “Св. Димитър”- Храмът "Св. Димитър Мироточиви" е един от символите на град Солун. В него се съхраняват мощите на светеца, пострадал мъченически по времето на император Максимиан (292-311 г.). построена върху римският затвор и където е бил гробът му. Днес мощите му се съхраняват в църквата, а подземията са отворени за посетители – реставрирани и учудващо добре запазени. След приключването на туристическата обиколка – Свободно време в центъра на града. 
След обяд, (след 5 ч. престой в Солун), групата отпътува за България. Пристигане късно вечерта (около 23 ч.) в София.

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: