За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Биопойнт, Копривщица! Нощувка + закуска само за 26,50 лв. на човек
Цена от 26.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 26.50 лв.
Изтекла оферта
14 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 03.05.2018г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет

Вариант 1: при престой от 3 нощувки - 26,50 лв. на ден
Вариант 2: при престой от 2 нощувки - 27,50 лв на ден 
Вариант 3: при престой от 1 нощувка - 32,50 лв. на ден

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• Нощувка в джуниър суит с планински изглед
• Закуска
• Интернет
• Паркинг

Доплащания:
• Дете до 5,99г. с двама пълноплащащи - Безплатно 
• Дете над 6г. или Трети възрастен - 90% от цената на ваучера
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

ВАЖНО!!!
Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване по телефона: 0883 222 024 и на reservations@topofertite.com. 
След закупуване на ваучерите трябва да направите резервация като представите кодовете и паролите им на посочения телефон или имейл!

Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела в срока на валидност на офертата!

Всички условия на TopOfertite.com

Хотел Биопойнт** е новопостроен, открит в началото на 2018г, разположен в сърцето на Средна гора, на 0.5км от възрожденския град Копривщица, на около 1050м надморска височина.

Хотелът разполага с 16 делукс стаи по 55кв.м с кинг сайз спалня и 2 апартамента по 75кв.м. Всички стаи и апартаменти имат просторни тераси с изглед към планината, а половината имат гледка и към селскостопанския комплекс (био козеферма). Стайте са алпийски и модерен стил.

Районът е екологично чист и в голям радиус наоколо няма индустриално производство или други източници на замърсяване. Планинското местоположение на хотела, географските и климатични условия, уникалния микроклимат в района представляват добра възможност да предлагаме еко туризъм, езда, офроуд и други.

Хотелът се намира в близост до еко пътеки с различни маршрути, които предлагат различни възможности, като например: хайкинг, офроуд, планинско колоездине и разходка с файтон до различни дестинации.

Ресторантът на хотела е модерен, има две зали и просторна лятна тераса с изглед към Стара планина и връх Богдан. Предлага богата гама от млечни продукти собствено производство и био продукти от региона, които комбинира в европейска и традиционна кухня.

Хотелът разполага и с конферентна зала от 60 кв.м, подходяща за фирмени и частни мероприятия.

Семейната био козеферма, която се намира в близост до хотела, дава възможност за организиране на посещения с различни цели, както за деца, така и за възрастни.

  • Хотел Биопойнт
  • Адрес Копривщица, ул.Георги Бенковски No 33
  • 0883 222 024
  • Всеки ден от 09:00 до 20:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: