Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
Еднодневна екскурзия до пещера Алистрати, Банско и Драма + транспорт с лицензиран автобус и екскурзоводско обслужване само за 33 лв вместо за 43 лв
Цена от 3.30 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
43.00 лв.
Отстъпка
23%
Спестявате
10.00 лв.
Изтекла оферта
15 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 31.03; 28.04; 26.05; 23.06; 30.06; 22.07. 28.07; 25.08; 29.09.2018г.

Ваучерът важи за: Еднодневна екскурзия до пещера Алистрати, Банско и Драма + транспорт с лицензиран автобус и екскурзоводско обслужване само за 33 лв вместо за 43 лв

Стойност на ваучера: 3,30 лв., доплащане в агенцията: 29,70 лв.

Ваучерът е за един човек и включва:

• транспорт с лицензиран автобус
• екскурзоводско обслужване
Цената не включва:
• разходи от личен характер
• Медицинска застраховка 2 лв до 65 г и 3 лв над 65 г
• Пътни такси- зашлащат се задължително – 4 лв
• входните такси на посещаваните обекти


Необходими документи:Лична карта или валиден паспорт 
Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата.

Необходими документи:
За лица над 18 год. лична карта или валиден задграничен паспорт 
За лица под 18 год. - валиден задграничен паспорт 

Ако детето пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год. възраст/ + 2 копия от акта за раждане.

Минимален брой туристи: 40
Срок за информиране при недостигнат минимум - 2 дни преди датата на отпътуване.

Важно: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Туристическа Програма:
Отпътуване от София, пл. „Руски паметник” в 6:30.По пътя ще разгледаме нашият красив планински курорт – гр. Банско, който е град на великия български поет Никола Вапцаров, отец Паисий Хилендарски и един от видните български дейци – Неофит Рилски. Свободно време за разходка  в центъра на града.
Отпътуване за град Драма. Свободно време за разходка в центъра на града, където се намира живописният централен градски парк, след което ще потеглим за пещера Алистрати. Пристигане и разглеждане на една от най-големите пещери в Европа, известна като най-красивата пещера в Гърция, богата на животински видове, където намират убежище голям брой прилепи през зимата, поради високата температура на пещерата. В района се срещат и много други дребни бозайници. Пещера Алистрати е осеяна с множество сталактити и сталагмити оцветени в различни цветове и причудливи форми, който са голяма атракция за туристите. Дължината на пещера Алистрати е 3000 м. от който ще обходим и разгледаме само 1 км. В пещера Алистрати са открити скални рисунки на хора, животни и абстрактни форми. Според учени някой от тях датират от 6-5 век пр.н.е. Привечер отпътуване за България и пристигане в София вечерта.

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Хан Аспарух 48 (на ъгъла на ул.Хан Аспарух и ул.Раковски)
  • 0882 41 40 70
  • Всеки ден
  • ECO_TOUR@ABV.BG
  • http://eko-tour.com
Галерия: