Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
4-дневна екскурзия до Истанбул за фестивала на Лалето! 2 нощувки + закуски, екскурзоводско обслужване на български език + възможност за посещение на WATERGARDEN İSTANBUL + Бонус посещение на църквата "Първо число" само за 89 лв. вместо за 165 лв
Цена от 8.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 80.10 лв.
Изтекла оферта
24 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 30.03.2018- 02.04.2018г.  05.04- 08.04.2018; 12.04-15.04.2018;  19.04- 22.04.2018;  26.04-29.04.2018

Ваучерът важи за:
Вариант 1: 4-дневна екскурзия до Истанбул за фестивала на Лалето + Бонус посещение на църквата "Първо число" за 89 лв. вместо за 165 лв. // 30.03 - 02.04.2018г.

Стойност на вачуера: 8,90 лв. Доплащане на място в агенцията: 80,10 лв.

Вариант 2: 4-дневна екскурзия до Истанбул за фестивала на Лалето за 135 лв. вместо за 165 лв. // 05.04- 08.04.2018; 12.04-15.04.2018;  19.04- 22.04.2018;  26.04-29.04.2018

Стойност на вачуера: 13,50 лв. Доплащане на място в агенцията: 121,50 лв.

Ваучерът е за Един човек и включва:
• 2 нощувки и закуски в хотел 3* или 4*.
• Бонус посещение на църквата „Първо число“ 
• Транспорт с лицензиран автобус
• Екскурзоводско  обслужване по целия маршрут

Ваучерът НЕ влючва:
• Задължителни пътни такси - 24 лв.
• Медицинска застраховка – 2 лв. на ден до 65г и 3 лв. над 65 г/ден.
• Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод – 15 евро.
• Вечеря в ресторант с шоу програма и ориенталски танци  - 30 евро
• Вечеря на яхта по Босфора с програма – 40 евро
• Посещение на ‘‘Емиргян‘‘ парк –  10 евро.
• Посещение на Мол Форум – 5 евро
• Посещение на OUTLET VIA PORT VENECIA и площад Таксим – 12  евро
• Посещение на WATERGARDEN İSTANBUL – 12 евро
• Панорамна обиколка на нощен Истанбул с изкачване до кафето Пиер Лоти – 12 евро – /при записани 20 човека/
• Посещение на небостъргача „Сапфир“ с билет за 4D симулацията на полет с хеликоптер и панорамна площадка – 22 евро. 
•  Посещение на двореца „Долмабахче“ с екскурзовод на български език и включена вйодна такса – 22 евро

Доплащане за избор на друг хотел или по-висока категория                         
• 140лв. за хотел GOLD 3+*
• 140лв. за хотел BUYUK KEBAN 3*
• 150лв. за хотел BEKDAS DE LUX 4*


Входните такси на музеите:
• “Св. София” – 25 TL.
• Двореца “Топ капъ сарай” – 30 TL
• Султански дворец “Долмабахче”  – 30 TL
• ІІ – ри двор + съкровищница – 25 TL
• Харема – 10 TL.
• Разходка с корабче по Босфора – 15 eвро.
• Посещение на Търговски център „Форум Истанбул” – 5 евро.
• Посещение на Аквариум Тюркоазоо – 50 TL.
• Куверт за местно атракционно заведение – Гар Мюзик Хол – 30 eвро..
Входните такси на обектите могат да претърпят промяна Билетите за музейте се плащат само в турски лири.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.


Необходими документи: Международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
За лица не навършили 18 години се изисква нотариално заверена декларация за 

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Забележка:  
ТО  НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства  налагат това .


Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

1 Ден : Отпътуване от София в 20:00 часа от Александър Невски  с  автобус за Истанбул. 20:30 Мотел Ихтиман; 21:00 от Шел Пазрджик; 22:00 от Пловдив от OMV пред хотел „Сан Петербург“.
Нощен  преход  по  маршрут  София-Пловдив-Хасково-Харманли-Капитан  Андреево-Истанбул.
По възможност качване от Хасково и Харманли.

2 Ден : Пристигане сутринта  в Истанбул, единствения град в света разположен на два континента, разделящ Европа от Азия, обединяващ Черно и Мраморно море, разположен на двата бряга на пролива Босфор.
По възможност настаняване в хотела или панорамна обиколка на града с местен екскурзовод на български език(по желание и срещу допълнително заплащане).
Разглеждане на: Синята джамия отвън , Топкапъ сарай-двореца на султаните от Османската династия (отвън), площад “Хиподрума” с трите обелиска, византийската базилика “Св.София”.
Преминаване по моста – чудо на техниката в Азиатската част на Истанбул. Кафе и фото пауза на хълма (Йеди тепе) от където се открива фантастична гледка към Европейската част на града.
На връщане разглеждане на българската църква “Св.Стефан”.
Настаняване в хотела.
Свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане/ посещение  на небостъргача „Сапфир”-една от най-високата жилищна сграда в Европа, след Лондонския небостъргач Shard. Завършен  е в края на 2009 г.и  се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Освен жилища в  комплексът  има  и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн . На последният етаж има  ресторант и 4D кино,където ще имате възможност да се качите до панорамната площадка,  откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Скай барът предлага изключителна гледка с чаша ароматно турско кафе сред облаците./без включена входна такса/.
Посещение на ‘‘Емиргян‘‘ парк  /срещу заплащане – 10 евро/,където по това време се организира и Фестивал на лалето.
Посещение на  квартал Аташехир в Азиятската част на Истанбул , където се намира WATERGARDEN İSTANBUL. Целият живот е структуриран около великолепния Show Pool. Изключителна хореография на ослепителна вода, светлина, лазерни, музикални и огнени шоута, ресторанти и кафенета .Изложбеният басейн, който е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул, притежава характеристиката, че е "най-големият и най-развит" шоу басейн в Европа.
Връщане в хотела .
По желание около 21:00 панорамна обиколка на нощен Истанбул с възможност за изкачване до кафето Пиер Лоти(откъдето се открива прекрасна гледка към Босфора) /срещу допълнително заплащане/.  
Нощувка.

3 Ден : Истанбул.
Закуска.
- Само за 30.03.2018- 02.04.2018г.  - Бонус посещение на църквата „Първо Число“, известна още като „църквата на желанията“ Има хиляди църкви по света , посветени на Св. Богородица , но никоя не е по- популярна и обичана., Тази църква  сбъдва   желанията на поклонниците. Църквата  се  посещава от  хиляди  хора , които  на  всяко първо число от  месеца  ,  идват тук , надявайки се желанията им да се сбъднат. В преддверието  на  църквата  се  купуват   „сребърни“ и  „ златни “ ключета ,  всяко по 1 турска лира . Те  въплъщават  желанията  на  хората  и  с  тях  символично се отключват  иконите  в  църквата  и  си  пожелаваме  нещо . Част от посетителите  влизат в подземната крипта, за да получат светена вода от малък извор, други  чакат, за да получат благословията на гръцки православен свещеник и осветят своите ключета. Условието е, че ако се сбъдне желанието на човека, той трябва да върне ключа в църквата – отново на първо число на месеца и може да си вземе нов ключ с ново желание. Но връщането на ключа е задължително при сбъдване на желанието А хората, които връщат ключетата, са стотици!

По желание на туристите има възможност за  разходка с корабче по залива “Босфора” и разглеждане от корабчето на: новият султански дворец “Долма бахче“, “Чираан Палас” – бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът “Ортакьой” – любимо място на истанбулската младеж, отбранителните крепости “Румели Хисар” и “Анадолу Хисар”, Кулата на девицата ,летният султански дворец “Бейлербеи”и др.
След корабчето желаещите могат да посетят „Долма бахче“ срещу допълнително заплащане.
Посещение на  площад Таксим и новия мол Порт Венеция, където ще се насладите на приказната гледка на  умаления вариант на Венеция, и можете даже да се повозите на гондола по каналите .. За тези, които не желаят да се включат в допълнителните  екскурзии – свободно време за посещение на обектите ,които са с входни такси : султанския дворец “Топ капъ сарай” , византийската базилика “Св. София” – построена от Константин Велики през  4 век и реконструирана от Юстиниан през 6 век./
Свободно време.
По желание посещение на пазара „Капалъ Чарши“.  
Вечеря по желание и срещу допълнително заплащане   в  ресторант с  музика  и  танци  с турска шоу-програма,която включва: ориенталски танци, традиционни турски фолклорни обичаи, шоу програма с изпълнение на песни на всички езици или  вечеря  на  яхта  по  Босфора.
Връщане в хотела
Нощувка.

4 Ден : Закуска.
Освобождаване на хотела.
Отпътуване за Одрин.
По желание по пътя и срещу допълнително заплащане посещение на АКВАРИУМ – ТЮРКУАЗОО – един от най-големите в Европа. Ще имате възможност да се разходите измежду над 20 хиляди вида морски обитатели, сред които има и  тигрови акули.Аквариумът е разположен  на територия от 8000 кв.м. и  разполага с  80 метров  подводен тунел, който е един от най-дългите подводни тунели и  дава възможност за 270º панорама. Аквариумът се намира в търговския център   Мол ФОРУМ ИСТАНБУЛ.Той е един от най-големите търговски центрове на Истанбул  и  там ще имате възможност да пазарувате от стотици световно известни марки.
Продължаваме  за Одрин.
Кратка почивка в града и разглеждане на българската църква “Св. Св. Константин и Елена” и най-голямата джамия в Турция “Селимие”.
Отпътуване към България и пристигане в София на пл.” Ал.Невски” късно вечерта.

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Хан Аспарух 48 (на ъгъла на ул.Хан Аспарух и ул.Раковски)
  • 0882 41 40 70
  • Всеки ден
  • ECO_TOUR@ABV.BG
  • http://eko-tour.com
Галерия: