За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Корнелия Бутик Хотел & СПА до Банско! 1, 2, 3 или 5 нощувки + закуски, вечери, топъл минерален басейн и СПА на цени от 65 лв. на човек
Цена от 65.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 65.00 лв.
Изтекла оферта
79 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 07.01.2018г. до 31.03.2018г. 
**Офертата не важи за официални празници и почивни дни!

Ваучерът важи за
Вариант 1: 1-дневен пакет за 65 лв. 
Вариант 2: 2-дневен пакет за 125 лв.
Вариант 3: 3-дневен пакет за 180 лв.
Вариант 4: 5-дневен пакет за 289 лв. 

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване(двама пълноплащащи) и включва:
• Нощувки според избрания вариант в студио
• Закуски според избрания вариант
• Вечери според избрания вариант
• Уелнес пакетът включва: вътрешен плувен басейн с минерална вода с постоянна температура 30 ° C, финландска сауна, парна баня, руски душ;
• WI-FI, паркинг, детска площадка;
• Безплатни игри: волейбол, футбол, дартс, табла, шах, карти, тенис на маса;

Доплащания:
• Първо дете до 5.99г. се настанява безплатно на допълнително легло в апартамент;
• Първо дете до 5.99г., настанено на допълнително легло в студио се изхранва безплатно на база пакета на родителите;
• За второ дете до 11.99г. и за деца от 6 до до 11.99г., настанени безплатно на допълнителни легла в едноспален апартамент (2 стаи) - 25 лв. на ден на база закуска и вечеря;
• За дете над 12г. или трети възрастен на допълнително легло в едноспален апартамент (2 стаи) - 45 лв. на ден на база закуска и вечеря;

• Доплащане за настаняване в апартамент - 20 лв на ден на помещение
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

ВАЖНО:
Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0884 222 038 (всеки ден от 09:30 до 18:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация в писмен вид на имейл:  reservations@topofertite.com, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

 

ВАЖНО!!! По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно минимум 7 дни преди датата на настаняване, при налични свободни места и при предварителна уговорка!

При анулиране на резервация до 3 дни преди дата на резервация се удържа 50% от платената сума, при анулация по-малко от 3 дни преди датата на настаняване - 100% от платената сума!
При неявяване/непристигане ваучерът се счита за използван и сумата не се възстановява!!!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

 

Всички условия на Тopofertite.com

Aпарт Хотел Корнелия е разположен в подножието на Пирин с уникална гледка към Ян Уснам Голф и планините Рила, Пирин и Родопи. Само на 10 минути от гр. Банско и ски пистите, ще имате възможноста да се насладите на уютна атмосфера, модерен интериор и перфектното обслужване.
 
Комплексът разполага с топъл и уютен ресторант и лоби бар, където ще опитате вкусни гозби, ще се отпуснете с топла напитка или аперитив в ръка, и ще се почуствате наистина като у дома си. Mодерно обзаведени студия, едноспални и двуспални апартаменти. Ние Ви предлагаме една прекрасна и незабравима ваканция на атрактивна цена.

 
Конна база „Дворене“ е разположена в едноименната местност в покрайнините на Разлог на около 7км. от аpart hotel Cornelia. Тук се отглежда най-голямото у нас племенно стадо хафлингери и се развива конен туризъм. Конна база „Дворене“ в момента разполага с 47 коня на различна възраст. Най-малките са родени преди около месец, има и едногодишни, и двегодишни, останалите са „пълноправни“ членове на стадото. В базата има всички условия за тренировъчна езда и различни маршрути за разходка в планината за по напреднали.
 
Рибарник “Езерото” се намира на 10 километра от apart hotel Cornelia. От него се разкрива величествена гледка към Пирин и Рила планина. Комплексът е в типичен стар селски стил и гостите могат да почувстват стария дух на Банско.

  • Cornelia Boutique & SPA
  • Адрес Cornelia Aparthotel, местност Бетоловото , Банско, България (между Банско и Разлог)
  • 0883 222 024
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 18:30 ч.; Събота от 09:30 до 14:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: