За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Спектакълът "Човекоядката" от Иван Радоев от 19ч. на 19.03 в МГТ Зад канала само за 10 лв на човек
Цена от 10.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
16.00 лв.
Отстъпка
38%
Спестявате
6.00 лв.
Изтекла оферта
2 Ваучера
остават 10 ваучера
Условия:

Валидност на ваучера: 19.03.2018г. 

Ваучерът важи за: Спектакълът "Човекоядката" от Иван Радоев от 19ч. на 19.03 в МГТ "Зад канала" само за 10 лв на човек
 

ВАЖНО!!!
Разпечатаният ваучер не е билет и трябва да се замени за такъв на касата на театъра, най-късно до 20 минути преди началото на представлението!!!

След закупуване на ваучера, моля, обадете се на телефон: 02/9442448, за да запазите своето място!

Всички условия на Topofertite.com

Повече за постановката: Старостта ли е нашето бъдеще? Можем ли да отмъстим наистина? Тъжна ли е истината? Естествени ли сме в живота или играем роли, облечени в обноски? Трябва ли да бъдем превъзпитани или по-скоро възпитани? Стиска ли ни да погледнем смъртта в очите и защо живеем, за децата си ли? И въобще правилно ли задаваме въпросите си? На всичко това могат да отговорят шепа старци, живеещи в старчески дом, откъснат от цивилизацията, без удобствата на съвременния свят, без забавления и дори без телевизор. Място, на което царува скучното ежедневие на самотните възрастни хора. Къща, завладяна от монотонност, която понякога е разнообразена с някоя и друга чудатост, клюка или шамар. Този странен свят оживя в новата постановка на Малък градски театър “Зад канала”. На 18 и 19 октомври легендарната пиеса “Човекоядката” на Иван Радоев, писана преди почти 40 години и поставяна повече от 500 пъти на българската театрална сцена, се възроди. Прочитът на неостаряващата творба прави режисьорът Бина Харалампиева. Сценографията и костюмите са на Петя Стойкова, а музиката е написана от Асен Аврамов.
Всъщност коя е човекоядката? Вероятно за всеки различна, но едно е сигурно - ако и се поддадем, сме загубени. Представлението “Човекоядката” в Малък градски театър е едновременно тъжно и смешно. То ни кара да се замислим и да потърсим, смеейки се през сълзи, човекоядката в душата си. Ако искате да разберете дали “Човекоядката” ще ви разсмее, разгневи или натъжи, можете да срещнете с нея на сцената на МГТ “Зад канала”.

 

 

  • Малък градски театър „Зад канала“
  • Адрес Малък градски театър „Зад канала“, Булевард Мадрид 1, София
  • 02 944 2448
  • Всеки ден
  • MGT@ABV.BG
  • http://zadkanala.bg
Галерия: