За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
1-дневна екскурзия до Солун с автобус и екскурзоводско обслужване на български език + възможност за посещение на Бяла кула и църквата Св. Димитър само за 26 лв. вместо за 35 лв
Цена от 2.60 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 23.40 лв.
Изтекла оферта
15 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 17.03.2018, 31.03.2018, 14.04.2018, 28.04.2018г.

Ваучерът важи за: Еднодневна екскурзия до Солун с автобус и екскурзоводско обслужване на български език + възможност за посещение на Бяла кула и църквата Св. Димитър само за 26 лв. вместо за 35 лв
Стойност на вачуера: 2,60 лв. Доплащане на място в агенцията: 23,40 лв.

Цената включва: 
-транспорт с лицензиран автобус
-водач от агенцията

Цената не включва:
-Медицинска застраховка - 2 лв до 65 г и 3 лв над 65 г
-пътни и магистрални такси – 5 лв/заплащат се задължително в офиса на агенцията
-входни такси на обекти и лични разходи


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.


Необходими документи: Международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
За лица не навършили 18 години се изисква нотариално заверена декларация за 

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Забележка:  
ТО  НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства  налагат това .


Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
 

Отпътуване от София, Ал. Невски в 06.00 ч. по маршрут Петрич - Кулата - Солун. Възможност за качване от Перник(Шел Драгичево), Дупница, Благоевград, Петрич. 
Солун (Θεσσαλονίκη, Thessaloniki) е град с богата история и вълнуващо настояще, пълен с живот и енергия. Солун  е вторият по големина град в Гърция след столицата Атина. Основан е от македонския цар Касандър през 315 г. пр.н.е. Дава му името на жена си Тесалоника, сестра на Александър Македонски. Баща й, Филип II, я нарекъл така в чест на победата си над тесалийците. Името може да се преведе като "победа над тесалийците".

В Солун се пристига преди обяд и тогава групата се разделя. Едната част се отправя към горещите точки за паразуване в Солун, разполагайки с около 5 часа, за да се наслади на шопинг тур. Втората част на групата изпълняват туристическата програма, която е както следва: Панорамна обиколка на града, минава се през Прочутата Бяла кула, макар и преди носела имената Кулата на кръвта и Червената кула, сега отново е Бяла и в нея се помещават интересни музейни експонати от Византийската епоха. Обиколката на втората група продължава с паметника на Александър Македонски, Арката на Галер, крепостта, от която се открива възхитителна гледка – много подходяща за снимки и старата част на града. Последната спирка е известната църква “Св. Димитър”- Храмът "Св. Димитър Мироточиви" е един от символите на град Солун. В него се съхраняват мощите на светеца, пострадал мъченически по времето на император Максимиан (292-311 г.). построена върху римският затвор и където е бил гробът му. Днес мощите му се съхраняват в църквата, а подземията са отворени за посетители – реставрирани и учудващо добре запазени. След приключването на туристическата обиколка – Свободно време в центъра на града. 
След обяд, (след 5 ч. престой в Солун), групата отпътува за България. Пристигане късно вечерта (около 23 ч.) в София.

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: