За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Къща за гости Цвети, с. Бангейци, община Трявна! Нощувка в напълно обзаведена къща за до 15 човека само за 16,70 лв. на човек
Цена от 16.70 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 16.70 лв.
Изтекла оферта
21 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 30.06.2018г.
*Офертата НЕ важи за всички официални празнични и почивни дни!


Ваучерът важи за: 1-дневен пакет в напълно обзаведена къща за до 15 човека за 16,70 лв.

Ваучерът важи за Един човек, при максимално настаняване и включва:
•  Нощувка в напълно обзаведена къща за гости Цвети за до 15 човека
•  Безплатно ползване на: механа с капацитет за 15 души с напълно оборудвана кухня, камина, външно барбекю, лятна градина
•  Цифрова телевизия
•  Паркинг с 4 места
•  Разходка с ATV (по предварителна заявка)

ВАЖНО!!! Необходимо е предварителна да проверите за свободни места на тел: 0884 222 038. След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като предоставите код и парола на ваучера!

Представете разпечатан ваучер при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка!


Всички условия на ТopОfertite.com

Къща „Цвети” се намира  в село Бангейци на 2 км. от центъра на гр. Трявна в посока Плачковци сред прекрасна планинска природа. Позволява достъп по всяко време на годината. Възможност за индивидуални екскурзии до Трявна, Габрово, Велико Търново, Дряновски и Соколски манастири, Боженци, Етъра.

Къщата разполага с 6 спални и 3 единични легла, 3 бани с WC, механа за 15 човека с напълно оборудвана кухня за гостите, камина, външно барбекю, лятна градина, цифрова телевизия, 4 паркоместа, разходка с ATV (по предварителна заявка).

Други подобни оферти: