За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Елица, Пампорово за 14-ти Февруари! Нощувка + закуска и празнична вечеря с родопски специалитети и жива музика, безплатно ползване на сауна и джакузи със сол Мъртво море за 35,10 лв. на човек
Цена от 35.10 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 35.10 лв.
Изтекла оферта
61 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: 14.02.2018г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет за 35,10 лв.

Ваучерът е за Един човек при максимална заетост на редовните легла и включва:
• Нощувка в двойна стая, студио или апартамент.
• Закуска;
• Празнична вечеря на свещи с родопски специалитети 
• Жива музика зависимост от запълвамостта на хотела 
• Безплатен транспорт до пистите
• Игрова зала;
Уелнес пакета включва: - сауна и джакузи с ароматна сол от Мъртво море
• Паркинг;
• Туристически данък, застраховка и 9% ДДС;

Минимално настаняване:
Двойна стая - 2 въз.
Студио - 3 въз. 
Апартамент - 4 въз.

ВАЖНО!!! Задължителна предварителна резервация на телефон: 0884 222 038. За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

Всички условия на ТopОfertite.com

Меню на празничната вечеря:

Комбинирана салата 
Минерална вода;
Безалкохолно;
Алкохол - 0.5 мл.; 
Основно ястие;
Питка;
Плод;
Домашна торта;



Хотел Елица се намира в курортния комплекс Пампорово, на юг от връх „Снежанка”, на 1620 м. н. в., сред вековни борови и смърчови гори, на 10 км. северно от гр. Смолян. Климатът е планински, с подчертано Беломорски влияние, зимата е мека и снежна, без продължителни застудявания, лятото е прохладно и влажно, а есента- дълга и топла. Планинските бризи (ветрове) са причина за отрицателната йонизация на въздуха в района. Хотелът работи целогодишно, предлага чудесни условия за ски - туризъм през зимата, с близкото си отстояние от пистите - 2,5 км. Организиран е транспорт до ски- гардеробите и съоръженията.

Хотел Елица разполага с 10 двойни стаи със спалня или с две отделни легла, 7 апартамента за трима, 3 двустайни апаратамента, всичките с безплатна телевизия и безжичен интернет, санитарен възел, сешоар, балкон, централно отопление. 

В близост до хотела е разположена луксозна алпийска вила с 3 спални с възможност за доп. легло всяка със санитарен възел, сешоар и телевизия, напълно оборудвана кухня, трапезария, хол с камина, остъклена тераса, пералня, ютия, самостоятелно парно, телевизия, безжичен интернет и DVD.

В ресторантът на хотел Елица ще бъдете приятно изненадани от качественото обслужване, богат избор от алкохолни напитки и голям иззбор от родопски специалитети и традиционни български ястия.

Хотелски услуги: През лятото предлага пешеходни планински преходи по живописни местности в Перелишкия дял на централните Родопи и екскурзии до пещерите в района. Край хотела се организират забавни игри - бадминтон, волейбол, минифутбол има също така и детска площадка и билярд. Може да се разходите и до историческия музей и Планетариум в Смолян. Предлага чудесни условия за организиране на детски лагери, семейни тържества, бизнес- срещи и семинари. Конферентната зала е с безжичен интернет, мултимедия и озвучаване. Гостите на хотел могат да се възползват и от паркинг, който е само на 2 км от ски-пистите и лифтовете.

  • Хотел Елица
  • Адрес Хотел Елица Пампорово
  • 0884 222 038; 0878 823 222; 0883 222 024
  • Понеделник - петък от 09:00 до 17ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: