Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
Къщи Дюлгерите, Копривщица! 2 или 3 нощувки + закуски на цени от 60 лв. на човек
Цена от 60.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
75.00 лв.
Отстъпка
20%
Спестявате
15.00 лв.
Изтекла оферта
63 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучера: до 28.02.2018г.
 
*Офертата не важи за официалните празнични и почивни дни!
 
Ваучерът важи за
Вариант 1: 2-дневен пакет за 60 лв. вместо за 75 лв.
Вариант 2: 3-дневен пакет за 85 лв. вместо за 115 лв.
 
Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• 2 или 3 нощувки при двойно настаняване;
• 2 или 3 закуски;
• Паркинг;
 
ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите за свободни места на телефон: 0884 222 038. След закупуване на ваучер трябва да потвърдите резервацията си по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com
Представете ваучерите разпечатани при настаняване.
 
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с къщата!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Къщата има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
 
Всички условия на ТopОfertite.com

 

КЪЩИ
Дюлгерите е новопостроен комплекс, разположен в централната част на град Копривщица (над Общината). 
Комплекс “Дюлгерите” е разположен в централната част на Копривщица, в непосредствена близост до сградите на общината и читалището,но в същото време  докосва средногорските височини и създава усещане за изолираност и сливане с природата. 
Комплексът е съставен от три еднотипни къщи, ситуирани в общ двор с площ 1000 кв.м. Къщите могат да бъдат наети едновременно или индивидуално, според желанията и нуждите на гостите. Всяка къща разполага със самостоятелно парно отопление с локален котел. Специален екип се грижи за чистотата и удобствата на гостите, по време на техния престой.
 
Къща
Първи етаж: дневен тракт – модерно и абсолютно оборудвана кухня, трапезария, хол с мека мебел, плазмен телевизор, DVD система, оборудвано перално помещение, тоалетна.
Втори етаж: три двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, плазмен телевизор. 
В двора има барбекю, детски кът, паркинг, дартс, кош за баскетбол, две беседки, маса за тенис. Притежаваме и високопроходим автомобил - в момента разработваме програми и маршрути за разходки с него.
  • Къщи Дюлгерите
  • Адрес гр. Копривщица ул. Мангър Войвода 30
  • 0884 222 038
  • Всеки ден от 09:30 - 18:00
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти в София