За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
СПА Хотел Персенк 5*, Девин! Нощувка + закуска, вечеря, безплатен шатъл до ски лифтовете и Уелнес пакет само за 69 лв. на човек
Цена от 69.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 69.00 лв.
Изтекла оферта
28 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 22.12.2017г. в дните от неделя до четвъртък!

Ваучерът важи за: 1-дневен делничен пакет за 69 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване(двама пълноплащащи) и включва:
• Нощувка в двойна стая 
• Закуска
• Вечеря
Уелнес пакета включва: минерални басейни, джакузи, ароматна парна баня, сауна, приключенски душ, зона за релакс, шезлонги, фитнес;
• Безплатен шатъл до ски лифтовете в Стойките и Пампорово по време на ски сезона
• Безплатен персонален сейф 
• Безплатен интернет 
• Детски кът
• Безплатен паркинг за гости на хотела 
• Туристическа застраховка, курортна такса и ДДС. 

Доплащания:
• Дете до 7 г. се настанява безплатно при двама плащащи родители на база нощувка със закуска.
• Дете от 7 до 13г. на допълнително легло – 50% от цената на пакета.
• Дете до 13 год. на редовно легло – 70 % от цената на пакета.
• Възрастен на допълнително легло – 70 % от цената на пакета.
• Доплащане за единично настаняване – 35 лв. на ден. 
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

ВАЖНО!!!: Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (всеки ден от 09:00 до 20:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

 По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.
 
Всички условия на ТopOfertite.com

SPA Hotel PERSENK се намира в сърцето на Родопите, на 198 км от София, на 87 км от Пловдив, на 35 км от Пампорово и на 45 км от Смолян, в очарователния град Девин.
Самият град Девин е разположен на 710 метра надморска височина, сгушен във величествените и митични Родопи, сред прохладата на борови гори и чист планински въздух. Курортното градче съчетава разнообразен релеф, живописна природа, мек климат и наличието на няколко вида минерални извора.

Всички стаи и апартаменти са с великолепни гледки към града, планинските склонове или градината на хотела. Стаите са елегантно и модерно обзаведени и предлагат уют, комфорт и простор.

За всички любители на водните забавления, на разположение е Термален аквапарк Персенк. Намиращ се съвсем близо до SPA Хотел Персенк и е страхотно място за създаване на хубави спомени. Комплексът отвори врати на 27.07.2017 г. и за кратко време се превърна в любимо място, както на девинчани, така и на гости от различни краища на страната. Термален аквапарк Персенк ще работи целогодишно, а топлата лековита вода в басейните очаква гости и през по – студените дни от годината.

Ресторантът – градина Модър до хотела е съчетание от интересни интериорни решения, предлагащ на посетителите си българска кухня, в частност традиционна родопска, средиземноморска и европейска кухня. Интересното тук са беседките в градината, в които клиентите сами ще могат да приготвят на специалните грилове ароматна скара, месо и зеленчуци от свежата витрина с продукти и да се повеселят в приятелска компания.  За да добие храната съвършен и завършен вид, гостите на „Модър“ ще могат да избират от богатата винена колекция на ресторанта, защото вкусното ястие, съчетано с чаша ароматно вино, е истински празник за сетивата.

В SPA Hotel Persenk 5* сме помислили и за най – малките ни гости!
Хотелът разполага с вътрешен детски кът, който е в непосредствена близост до лоби бара. Можете да се отпуснете и да се насладите на чаша ароматно кафе, докато малките палавници лудуват на воля в компанията на своите връстници и се забавляват с играчки, боички или детски филми!

Разписание на транспорта до лифтове:
Хотел – Ски лифт: 07:30, 09:30
Ски лифт – хотел: 15:15, 17:15

  • СПА Хотел Персенк 5*, Девин
  • Адрес гр. Девин, ул. Дружба 10
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 17:00 ч.; Събота и неделя - почивни дни
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: