За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Дърворезба по ваша снимка + вариант с гравирано послание от Wooden Pictures само за 36 лв
Цена от 7.20 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 28.80 лв.
Изтекла оферта
18 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучера: до 28.02.2018г.
 
Ваучерът важи за: Дърворезба по ваша снимка за 36 лв.
Стойност на ваучера: 7,20 лв, доплащане при доставка: 28,80 лв
 
Ваучерът включва:
• 1 бр. дърворезба с размер 32х24см по Ваша снимка /до 4 лица/ 
• Вашето лично послание или пожелание (максимум 1-2 изречения). 
 
ВАЖНО!!!
• След закупуване на ваучер е необходимо в рамките на 2-3 дни да се свържете и да уточните поръчката на тел:  0888867738
• За изработка са необходими 2 дни + 1 ден за доставка! Изпращане на пратките по реда на заявките до 3 дни.
• Продуктите се доставят с куриер на Еконт Експрес като се изпраща заявка на имейл: woodenpictures@gmail.com, с прикачен ваучер и следните данни:
сайт: име и фамилия, GSM, адрес (при изпращане до адрес) или до офис на Еконт (име на офиса, а не улица и №, защото системата автоматично ще Ви таксува по-висока такса до адрес - виж имената на офисите: www.econt.com/offices)
• Куриерската такса е за сметка на клиента.
• Kлиента може да се откаже в срок от 14 работни дни от покупката, ако не е разопакована и не е с нарушен търговският вид, но задължително трябва да изпрати писмено искане за отказ до търговеца, транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента.
• Дърворезбата тежи около 1.300 кг.
 
Всички условия на topofertite.com
Допълнителна информация:
 
Магията на изкуството е в пробуждането на духовното съзнание, то е чудотворната сила, която може да превърне въглена в диамант!  Идеите, които могат да се реализират в дърворезба, са на различни теми, от ежедневието до различни легенди, митове и символи от българската и световна митология. Какво ще кажете да вплетете Вашия образ или този на любим човек в това красиво изкуство? Направете най-оригиналния подарък! Подарете въздействаща дърворезба с лично послание, която ще носи уют, топлина и усмивки.
Изработка на фина дърворезба върху бук по снимка предоставена от Вас. Перфектният подарък за приятели или роднини по повод сватба, рожден ден, годишнина и др
 
Как става? Изпращате качествена снимка в близък план на човека (хората) или предмета, който искате да се изобрази и до няколко дни дърворезбата е готова. Възможно е да изпратите снимки до 4 лица и да Ви се разработи примерен колаж, който да одобрите преди изработката. Размерите на плочата са приблизително 32х24 см, имат халки за окачване на стена. Може да се гравира надпис върху дъската с Вашето лично послание или пожелание (максимум 1-2 изречения). За оптимален резултат дърворезбата накрая се лакира с матов лак. Има възможност за гравирано послание от предната страна - трябва да бъде до 30 символа.
Галерия: