За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Постаяне на копринени мигли косъм по косъм или 3D мигли Russian Volume Lashes от Айвис Студио на цени от 29,70 лв.
Цена от 29.70 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
60.00 лв.
Отстъпка
51%
Спестявате
30.30 лв.
Изтекла оферта
8 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучера: до 31.12.2017г.
 
Ваучерът включва
Вариант 1: Поставяне на копринени мигли косъм по косъм за 29.70 лв. вместо за 60 лв.
Вариант 2: Поставяне на 3D мигли Russian Volume Lashes само за 41.90 лв. вместо за 130 лв.
 
• Процедурата е с продължителност 60 мин.;
 
• Всеки закупил ваучер за услугата, получава талон за отстъпка - 10% за поддръжката на мигли,  която се прави веднъж на около месец.

 

ВАЖНО!!! Задължително записване на час минимум 24 часа предварително на телефон: 0876 930 973 или e-mail: iffsdesign@gmail.com. При закъснение повече от 15 минути или неявяване за записан час, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява! Клиентът може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък, като един ваучер се ползва от един човек. Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява!!!
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
Всички условия на topofertite.com

Метода -  косъм по косъм за удължаване на мигли представлява копринени косъмчета, които се  хващат със специална пинсета и се залепват към вашите мигли със специално хипоалергенно лепило. Лепилото е напълно безвредно, не причинява алергии на очите и е черно на цвят. Издържливостта на миглите "косъм по косъм" е около 4-7 седмици, след това се прави нова процедура за поддръжка, която включва и подхранване на вашите мигли.

3D мигли/Russian Volume Lashes за зашеметяващ поглед с технология за сгъстяване и удължаване на мигли. Към всеки Ваш косъм се вграждат по 3 косъмчета, вместо по един допълнителен косъм - както при класическия метод "косъм по косъм". За разлика от него, при 3D технологията няма ограничение в постигането на плътност и симетрия, тъй като броят мигли не зависи от гъстотата на Вашите собствени мигли. Технологията 3D/ Russian Volume Lashes няма да увреди Вашите естествени мигли, тъй като материалите, които се използват са много щадящи. Миглите изглеждат изключително естествени, гъсти и плътни. Работи се с медицинско хипоалергенно лепило и 100% естествени копринени косъмчета. Издръжливостта при всеки е индивидуална и зависи от структурата на Вашите собствени мигли, както и от индивидуалната грижа. Поддръжка се прави на 4-7 седмици. 

  • Айвис Дизайн
  • Адрес София, ул. Николай Коперник 27-29, ет. 1, офис 11
  • 0877 19 77 55
  • От понеделник до петък от 10:00-19:30ч.
  • IVVYSSTUDIO@GMAIL.COM
  • http://ivysdesignbg.com/
Галерия: