Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
Квантова диагностика /Биоскенер/ и Анализ на над 245 здравни показателя + Вега тест на 130 храни и алергии само за 24,50 лв от Биосфера БГ
Цена от 24.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
50.00 лв.
Отстъпка
51%
Спестявате
25.50 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучера: до 31.01.2018г.
 
Ваучерът включва: 
Вариант 1Квантова диагностика и анализ на 245 здравни показателя + Вега тестване на 119 храни и 12 алергена за 24,50 лв вместо за 50 лв.
Вариант 2: Вега Тест на 119 храни и 12 алергена за 19,50 лв вместо 30 лв  
Вариант 3Квантова диагностика и анализ на 245 здравни показателя за 12,50 лв
 
 Процедурите траят около 1 час и 30 мин. Прави се подробен анализ и консултация въз основа на получените резултати от Биоскенера, дават се препоръки и насоки за хранене при Вега тестването. Резултатите от Биоскенера се изпращат и на e-mail адрес.
 
Задължително предварително запазване на дата и час по телефон: 0888 721 068.
ВАЖНО: Записан час може да бъде отменен еднократно минимум 24 часа предварително! При закъснение повече от 10 минути часът за процедурата отпада и ваучерът ви се счита за използван, като сумата по него не се възстановява!
Необходимо е да представите вашия ваучер при посещението си!
 
*Офертата е с ограничен брой ваучери за закупуване!!!
 
Всички условия на topofertite.com.
Препоръки към клиента за Квантовата диагностика/Биоскенер:
• Не пийте алкохол и кафе преди изследването.
• Изследването трябва да се проведе на полупразен стомах.
• Непосредствено преди изследването трябва да отстраните от себе си всички метални аксесоари /бижута, часовник и др./ и мобилни телефони, дрехите трябва да са удобни и свободни.
• Изследването не се прилага при бременни, деца под 7 години, хора с байпаси и пейсмекър, месечен цикъл.
 
Препоръки към клиента за Вега тестването:
• Пийте много вода. Водата подпомага проводимостта през тъканите в човешкото тяло. Вашият тест ще протече по-гладко, ако сте много добре хидратирани. Пийте течности в изобилие в деня преди и в деня на тестването.
• Не консумирайте кафе и други силни енергизиращи напитки в деня на тестването.
• Хранете се както обикновено. Ако се избягват определени храни дълго време или прекалявате с други ще се отрази на резултатите.
• Ако приемате антихистаминови препарати или перорални кортикостероиди, тези лекарства могат да променят резултатите.
• Дрехите да са удобни и свободни.
• Не използвайте кремове и лосиони за ръце и тяло в деня на Вега тестването.
• Непосредствено преди изследването трябва да отстраните от себе си всички метални аксесоари ( бижута, часовник и др.).
• Изследването не се прилага при бременни и хора с байпаси, пейсмекър на сърцето или метални импланти, месечен цикъл
 
Относно Квантовата диагностика/Биоскенер:
Когато здравето ни не е в добро състояние, тялото ни автоматично алармира, под формата на леснa умора, болкa, главоболие, безсъние, липса на апетит, депресия, тревожност, стрес, страх, сърцебиене, виене на свят и т. н., Вие бихте изгубили около месец време, обикаляйки по кабинети и лаборатории, за да направите подробни изследвания чрез даване на кръв и урина, ходене на ретген, скенер и т.н. Но с помощта на магнитно резонансния биоанализатор можете да разберете за около минута време, дали е необходимо и точно кои изследвания да си направите по-задълбочено.
Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви ще бъдат получени повече от 245 показателя за Вашето здраве и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.
Квантовият Анализатор е високотехнологично устройство, продукт на интеграция между медицина, биоинформатика, електро-инженерство и други съвременни науки. Той анализира здравословното състояние, констатира основни проблеми и дава препоръки за превенция като теоретична база квантовата медицина и прилагайки напредналите електронни технологии за отчитане на слабото магнитно поле, излъчвано от човешкото тяло. 
 
Относно Вега тестването:
Енергийното съдържание е важно свойство на храната. Храним се за да растем, говорим, мислим, спортуваме, възстановяваме, за да живеем. Непоносимостта към храните се превърна в една от най-вероятните причини за влошено здраве. Храните, които ядем повлияват на нашето физическо, умствено и емоционално здраве, така че е важно да консумирате правилната храна за Вас. 
Някои храни предизвикват прекъсване на нормалния поток на енергия в тялото ни. Те дразнят храносмилателната система и допринасят за редица здравословни проблеми, като спазми и подуване на корема, запек/диария, диабет, високо кръвно налягане, затлъстяване, ставни и мускулни болки, подагра, кожни проблеми, раздразнителност, главоболие и много други нездравословни състояния. 
 Вега тестването е изключително ефективен метод за диагностика, който позволява да се разработи индивидуална програма на хранене специално за Вас, за да поддържате хармонично и здраво тяло. Вега тестването Ви показва кои храни да изключите от менюто си и кои да консумирате в умерени количества.
  • Биосфера БГ в Студо FLY
  • Адрес ул. Алдомировска 107
  • 0888 721 068
  • Понеделник до Петък - 09:00 до 19:30ч, Събота - 10:00 до 18:00ч
  • BIOSPHERE@ABV.BG
Галерия: