За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Орфей 4*, Банско! Нощувка със закуска и вечеря и Уелнес пакет на цени от 33,90 лв. на човек
Цена от 33.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 33.90 лв.
Изтекла оферта
8 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Ваучера е валиден: от 25.09.2017 до 30.11.2017г.
**
В хотела няма свободни помещения за настаняване за периодите: 17 - 19.11.2017 и 24 - 25.11.2017г.!
 
Ваучера важи за: 1-дневен делничен пакет 
• в двойна икономична стая без балкон със закуска и вечеря за 33,90 лв. 
• в двойна стандартна стая с балкон със закуска и вечеря за 35,90 лв
 
Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• 1 нощувка в избраното помещение;
• Закуска и вечеря
• Уелнес пакета включва: отопляем басейн с минерална вода и детска секция ( басейнът периодично се пълни с минерална вода) джакузи, парна баня, финландска сауна, био/билкова сауна, релакс зала с отопляеми лежанки и терапия с хималйска сол, лакониум и фитнес;
 ***Забележка: СПА центърът работи от 16.00 до 20.00 часа
• Безплатен трансфер до начална станция на кабинков лифт - по разписание
• Интернет / Wi-Fi на цялата територия на хотела;
• Детска стая;
• Безплатен паркинг - до изчерпване на местата;
 
 
Доплащания:
• Всеки настанен турист ( и възрастни и деца ) заплаща 1 лв. туристическа такса на ден на място на рецепцията в хотела.
• Дете до 3,99 години настанено с двама възрастни – безплатно;
• Дете от 4 до 11,99 г.  с двама възрастни - 19,00 лв. на ден на база пакета
• Трети възрастен и дете над 12 год. на допълнително легло - 36,00 лв. на ден на база пакета
• За настаняване в единична стая  + 75 % над пакета
• За настаняване в двойна луксозна стая с балкон (2+2) - 10.00 лв на ден за помещение. При настаняване на четирима плащащи госта в стаята - няма доплащане за помещението.
• За настаняване в луксозен апартамент с камина и джакузи ( две редовни и до 4 допълнителни легла ) -35.00 лв. на ден
• За настаняване в апартамент  (  две редовни и две допълнителни легла ) - 20.00 лв. на ден
• Детски кошарки - 3 лв. на ден и при предварителна заявка.
*Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

ВАЖНО!! ЗА ДЕЦАТА: При настаняването на децата се представя документ, удостоверяващ възрастта на детето!!
 
ВАЖНО! Не се допуска самостоятелно палене на камината от съображения за безопасност и опазване на подовите покрития в помещенията. При настаняването на децата се представя документ, удостоверяващ възрастта на детето.
 
ВАЖНО!!! Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0878 660 666 (Всеки ден от 09:00-20:00 ч.). Резервацията се потвърждава след закупуване на ваучерите като представите кода и паролата му по телефона или на имейл с две имена, тел. за връзка и точните дати на престой! Направена резервация по закупен ваучер и неотменена в писмен вид на емейл: reservations@topofertite.com най-късно два дни преди пристигане, се счита за използван ваучер. За да използвате услугата, задължително носете разпечатан Вашия ваучер.
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.
 
Всички условия на ТopОfertite.com
Хотелът предлага допълнителни развлечения, които могат да се заявят на рецепцията: конна езда и стрелба с лък -  в конна база в близост до Банско; пейнтбол игри; планински риболов и дегустация на прясно уловена планинска риба; планински излети в планината; излет до Байкушевата мура; Аквапарк или минерален басейн в Добринище; колела; тенис маса; футбол на малки вратички; билярд маса и електронни игри.
 
Хотел Орфей е подходящ е както за семейства с деца, така и за индивидуални туристи и организирани групи. Хотелът предлага прекрасни условия за добро прекарване и забавление на скиори, сноубордисти и любители на природата, търсещи тук красотата и свежия въздух на Пирин планина.
Екипът на хотела е квалифициран за професионална организация и провеждане на конференции, семейни събития и абитуриентски балове. Удоволствие за нас е да посрещнем гостите на многобройните културни и спортни събития, за които град Банско е гостоприемно отворен.
Всички стаи в хотала са с балкони и минимална квадратура от 35 кв.м. Двойните стаи са с две отделни легла или възможност за спалня. Две стаи могат да се обединят посредством врата и са подходящи за семейства с деца. Фамилните стаи и апартаментите са с две отделни помещения и отделна тоалетна. В апартаментите лукс, банята е с джакузи и душ кабина, а в хола има камина.
Оборудване в стаите: Мини бар, Сейф, Директен VoIP телефон, Високоскоростен интернет, Озвучителна система с тематични музикални канали и радио, Info Star – интерактивна хотелска система, 21’ цветен телевизор със сателитни програми, Централна система за отопление/охлаждане със самостоятелен контрол във всяка стая. Отоплението / охлаждането е решено с геотермални помпи, което осигурява безпроблемно поддържане на желаната температура на въздуха и водата навсякъде в хотела, Баня с вана, сешоар, Брава с безконтактна карта, Пожароизвестителна система.
 
Услуги в хотела: 
За удобство на семействата с деца:
Детска стая; Дневна детска градина; Възможност за осигуряване на детегледачка; В стаите: богат каталог детски анимационни филмчета през системата Инфо Стар.
  • Хотел Орфей 4*
  • Адрес гр. Банско, ул. Баньо Марино 2А
  • 0883 222 024
  • Понеделник - Петък от 09.00 до 18:30 ч.; Събота от 09:30 до 14:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: