За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
2-дневна екскурзия до Пирот за 8-ми декември! 1 нощувка + закуска, празнична вечеря, бонус посещение на Суковския манастир и Цариброд само за 99 лв. вместо за 139 лв.
Цена от 9.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 89.10 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 09.12.2017 г. – 10.12.2017 г

Ваучерът важи за2-дневна екскурзия до Пирот за 99 лв вместо за 139 лв.
Стойност на ваучера: 9,90 лв., доплащане на място в агенцията: 89,10 лв.

Ваучерът е за Един човек и включва:
⦁ 1 нощувка със закуска в хотел „Гали“ **
⦁ Празнична  вечеря с разнообразно меню, жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
⦁ Бонус посещение на Суковски манастир;
⦁ Туристическа програма в  гр.Пирот;
⦁ Посещение на Цариброд;
⦁ Водач от агенцията;
 

Ваучерът НЕ включва:
⦁ Транспорт с тур. автобус – 20 лв
⦁ Медицинска застраховка- 2 лв/ ден (до 65 г) и 3 лв/ ден(над 65 г)
⦁ Разходи от личен характер и музейни такси;
Всички доплаюания се извършват на място в агенцията!

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.
Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това.

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
До 5 дни след закупуване на ваучера, задължително трябва да се обадите на туроператора за сключване на договор.

 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

 

Всички условия на TopOfertite.com

Програма на екскурзията: 
1- ви ден/09.12.2017/
Отпътуване от София в 09.00ч.По пътя посещение на Суковски манастир. който се намира на десния бряг на река Ерма, край едноименното село Суково - на 18 километра източно от град Пирот. Датата на изграждането на манастира и ктиторите му не са известни. Манастирският храм, посветен на Успение Богородично, е построен в периода 1857-1859 година. Според предание Сали бей от Пирот става ктитор на манастира, като издига новата църква върху основите на стара, в знак на благодарност за оздравяването на сина си Емин. Църквата е изписана и завършена окончателно през 1869 г. от Васил Попхристов от Самоков, за което говори надпис в храма, оставен в свидетелство на това. Нартексът на манастирската църква е обновен в 1947 г., а самата църквата е реконструирана цялостно през 1974 година. При реконструкцията са открити много находки, които днес са в Музея на Понишавието в Пирот. Отпътуване за Пирот. Пирот е малък град, намиращ се в източната част на Сърбия, в близост до българската граница. Заобиколен е от всички страни от планини - Влашка планина и Стара планина, които са рядък пример за девствена природа.През града минава река Нишава,а наблизо протича и река Ерма. Пирот е създаден върху изградена през 2 век антична римска станция, носеща названието Turres, което означава „кули”. Туристическа програма в Пирот, разглеждане на крепостта отвън, посещение на пазара. Свободно време за разходка. Настаняване в хотел „Gali“ **, подготовка за празничната вечеря. Празнична предколедна вечеря в Кафана „ Код Пироћанца“ (на около 200 м от хотела)и по случай 8ми декември с разнообразно меню, жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.  Нощувка.

2- ри ден/10.12.2017/ –  
Закуска.  Свободно време. Отпътуване за Цариброд около обяд. Кратка разходка в Цариброд. Пристигане в София привечер.
 

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия:
Други подобни оферти: