За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Екоселище Синият Вир, село Медвен! Нощувка + закуска, обяд и вечеря само за 29,90 лв на човек
Цена от 29.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 29.90 лв.
Изтекла оферта
6 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Ваучерът е валиден: до 22.12.2017 г. ( в дните от неделя до четвъртък)
*Офертата не важи за официалните празнични и почивни дни!

Ваучерът важи за: 1-дневен делничен пакет за 29.90 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• Нощувкa;
• Закускa;
• Обяд;
• Вечеря;
• Wi - Fi и паркинг;
 
Доплащания:
• Деца до 6.99 г. се настаняват безплатно;
• Трети възрастен закупува цял ваучер;
• За домашни любимци се доплаща 10 лв. на ден;
Всички доплащания се извършват на място на рецепция в хотела!
 
Важно!!! Необходимо е предаврително да проверите за свободни места на тел: 0883 222 024. След закупуване на ваучерите направете резервация като представите кода и паролата на ваучерите по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com! 
Представете ваучерите разпечатани при настаняване в хотела!
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.
 
Всички условия на ТopОfertite.com

Ако пътувате от Източна или Западна България по магистрала “Тракия” отбивката е на "Петолъчката" посока Шумен и Котел. Ако пътувате от Южна България, то най-добре е да минете по пътя Ямбол – Шумен. На няколко километра след село Мокрен е отбивката за Медвен. Пътувайки от Северна България, е най-добре да тръгнете по пътя Шумен – Мокрен или по Омуртаг – Котел. Малко след възрожденския град е отбивката за Медвен.

На разположение на гостите има 7 вили. Всяка от тях се състои от  2 самостоятелни стаи и се намират в общ двор на площ от 6,5 дк.
Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел, 2 легла, разтегателен диван, мини-бар,кабелна телевизия, интернет.
Гледката, която се открива от терасите на вилите, би накарала всеки да се любува с часове на заобикалящата природа.
Разполагаме със собствен ресторант с детски кът, паркинг, детска площадка, басейн, летен бар, конферентна зала. Предлагаме езда сред природата – преживявания, които ще оставят дълготрайни спомени, антистресови и разтоварващи разходки за удоволствие и отмора /не е задължително да сте се качвали на кон!/.Екстремни преходи. Нощна езда. Няколкодневни преходи. При нас може да покарате мотоциклет, да ви повозим на двуколка, на "виетнамка". Да ви организираме обяд, вечеря, /по предварителна заявка/, на открито, може и оркестър.
Ще ви зарадваме с топло и гостоприемно посрещане, изключителна чистота, чудесна подредба и атмосфера, изпълнена с настроение.
При нас, в Синия Вир имате възможност да се насладите на една истински приятна почивка.

Галерия:
Други подобни оферти: