За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Балнео хотел Свети Спас 5*, Велинград! Нощувка + закуска, вечеря, 1 СПА процедура и Уелнес пакет за 59 лв на човек и дете до 12 г Безплатно
Цена от 59.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
110.00 лв.
Отстъпка
46%
Спестявате
51.00 лв.
Изтекла оферта
44 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 01.10 до 22.12.2017 г. вкл. за дните от неделя до четвъртък

При ползване на нощувка петък или събота в допълнение към делничния пакет е необходимо да вземете 2 ваучера от офертата за уикенд!
 
Ваучерът важи за: 1-дневен пакет за един човек
 при 2 нощувки за 59 лв
при 1 нощувка за 65 лв
 
Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• 1 нощувка в двойна стая с тераса;
• закуска и вечеря на блок маса;
• БОНУС при престой от минимум 2 нощувки: 1 СПА процедура на помещението за целия престой по избор от следните: ароматна вана, апаратен масаж на корем, лимфодренаж на долни крайници, светотерапия или биоскенер;
• Ползване на Уелнес зоната на хотела: 2 външни джакузита, вътрешен басейн и джакузи с минерална вода, детски минерален басейн, сауна, фитнес, парна баня, релакс зона;
• Професионална детска анимация всеки ден от 09:30 до 12:30 ч и от 17:30 до 22:30 ч.;
• 1 дете до 12 г Безплатно в двойна стая с включена закуска и вечеря;
• Wi-Fi - интернет в целия хотел и паркинг;
 
Настаняване и доплащания:
• 1 дете до 12 г на доп. легло с двама пълноплащащи - Безплатно с включена закуска и вечеря;
• второ дете от 6 до 11,99 г. настанено в апартамент с двама пълноплащащи - 25 лв на ден с включена закуска и вечеря;
• деца над 12 г и 3-ти възрастен настанен в апартамент - 35 лв на ден с включена закуска и вечеря;
• доплащане за апартамент - 40 лв на ден за помещението;
• всеки гост доплаща туристически данък в размер на 1,64 лв. на ден;
• офертата важи при двойно настаняване
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!
 
Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666 или 0883 222 024 (всеки ден от 09:00 до 20:00 ч). ВАЖНО!!! Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация по телефона или на имейл: reservations@topofertite.comкато представите следната информация: код и парола на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 
 
ВАЖНО!!! По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения
 
ВАЖНО!!! По желание - можете да си направите застраховка „Отмяна на пътуване“, която да покрие анулационните такси при анулиране на резервация. Застраховката е на ЗАД „Армеец“. За повече подробности, моля, обърнете се към хотела.
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

В Балнео хотел Свети Спас, Велинград са обособени следните зони:
Развлекателна зона включваща: основен ресторант с 300 места, ресторант-тераса – 100 места, кафе-тераса – 50 места, бар-ресторант Панорама – 80 места, лоби-бар - 60 места, игрална зала, компютърна зала, детски кът, фитнес, салон за красота, туристическо бюро.
 
Бизнес зоната включва бизнес център и две конферентни зали с капацитет 30 и 200 места. Залите разполагат с флип чартове, бели екрани, мултимедия плеъри.
 
Уелнес зоната на хотела включва голям и малък (детски) закрит басейн с минерална вода, финландска сауна, сауна с хромотерапия, парна баня, зала за релакс, фреш и витамин бар.
 
СПА зоната, включваща 2 кабинета за козметични процедури, 15 стаи за масажи и 6 помещения с вани, египетска баня, турска баня, солариум.
 
Медицинската зона, включваща кабинети по Физиотерапия, Кардиология и вътрешни болести, Акушерство и гинекология, Хирургия, Гастроентерология, Урология и Дерматология, лаборатория, зала за кинезитерапия, терапевтичен басейн, помещения за луго лечение, светлолечение, ултразвук, инхалации, водолечение.
 
Развлечения. На територията на спа хотела се организират спортни турнири по бридж, шахмат и табла, тенис на маса, водно поло. 
За вашите деца ще се погрижат опитни педагози, работещи по различни аниматорски програми.
  • Балнео комплекс Свети Спас 5*
  • Адрес Велинград, ул. Никола Вапцаров № 97
  • 0878 660 666
  • Пон - петък 9:00 - 18:30 ч.; Събота 9:30 - 14:00ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
  • http://svetispas.com/
Галерия:
Други подобни оферти: