За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Диамантено Микродермабразио за сияещо лице + Хиалуронова маска и Масаж на лице от Beauty & Wellness studio Mom`s place за 16 лв вместо за 30 лв.
Цена от 3.20 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 12.80 лв.
Изтекла оферта
6 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 30.11.2017г.

Ваучерът ваши за
Вариант 1Диамантено Микродермабразио за сияещo лице+ Хиалуронова маска и Масаж на лице за 16 лв. вместо за 50 лв.
Стойност на ваучера: 3,20 лв, доплащане в салона: 12,80 лв.


Вариант 2: 5 процедури Диамантено Микродермабразио за сияещo лице+ Хиалуронова маска и Масаж на лице за 50 лв. вместо за 80 лв.
Стойност на ваучера: 10 лв, доплащане в салона: 40 лв.

С предварително записване на час по телефона на: 0898 63 00 83. Представете разпечатан ваучер при посещението си в салона.

Записан час може да бъде отменен най-късно 24 часа предварително, в противен случай ваучерът се счита за използван. При закъснение повече от 15 минути, ваучерът се счита за използван.

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

 

Всички условия на ТopОfertite.com.

Диамантеното Дермабразио е вид пилинг или ексфолиация за лице с много фина диамантена приставка. Това е почистваща процедура, която не включва ръчна екстракция. Тя цели да премахне мъртвите клетки от кожата, за да освободи място за новите. Диамантената приставка много нежно и прецизно почиства кожата от нечистотиите и пъпките. 

Процедурата се препоръчва в следните случаи:
1. При много мазна или смесена кожа
2. При наличие на черни точки
3. При наличие на лунички или петна от акне или слънце
4. При уморен и вял вид на кожата

Процедурата намалява белези, стрии и пигментации от слънце, от акне, както и значително намалява цвета на старческите петна. Изравнява тена на лицето и придава сияещ и здрав вид на кожата.

Галерия: