За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
1-дневна екскурзия до Ловеч - Крушунски водопади и Деветашка пещера с включен транспорт и екскурзоводско обслужване само за 22 лв
Цена от 2.20 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 19.80 лв.
Изтекла оферта
10 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 22.10.2017; 05.11.2017; 

Ваучерът важи за1-дневна екскурзия до Ловеч - Крущунски водопади и Деветашка пещера за 22 лв
Стойност на ваучера: 2,20 лв. Доплащане на място в агенцията: 19,80 лв.

Ваучерът е за един човек и включва:
• Транспорт с лицензиран автобус
• Екскурзоводско обслужване

Цената НЕ включва:
• Входните такси на обектите
• Лични разходи

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка:  ТО  НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
 ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства  налагат това .


Важно: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Програма на екскурзията:
Отпътуване от София в 7:30 ч от площад Александър Невски.
Отпътуване за Деветашката пещера и пешеходна разходка из пещерата. Деветашката пещера се намира на скалистия бряг на река Осъм, северно от село Деветаки. Една от най-големите пещери в България. Входът й е с височина 35 метра и ширина 30 метра. Деветашката пещера е суха, много просторна и добре защитена от силни въздушни течения. На тавана й има седем огромни отвора, наричани от местните Окната.
Отпътуване за Крушунските водопади - с.Крушуна и изкачване по екопътеката в местността „Маарата” към Крушунските водопади ,най-голямата в страната водна травертинова каскада с много водоскоци, прагове, басейнчета и наситена с водни капки , освежаваща атмосфера. Изкачването до главния 20-метров водопад е около 15-20 мин по стръмна еко-пътека с много приказни мостчета, стъпала и парапети. Препоръчваме Ви да носите удобни, ниски обувки и вода за пиене. Πъpвoтo впeчaтлeниe, c ĸoeтo мoжe дa ocтaнe вceĸи пoceтитeл e, чe тoвa мяcтo e ĸaтo oт филм зa няĸaĸъв eĸзoтичeн ocтpoв. Cтичaщaтa ce вoдa пo cĸaлитe cяĸaш нocи няĸaĸвo пpиĸлючeниe, a пoтoчeтaтa, oбpaзyвaни oт биcтpaтa вoдa нa peĸaтa, вдъxвaт cпoĸoйcтвиe и yют.Свободно време за разходка по еко-пътеката.
Пристигане и разглеждане на град Ловеч - сгушен в прегръдките на три хълма – Стратеш, Хисаря и Баш Бунар. Посещават се архитектурния резерват – Вароша, Етнографския комплекс , Музея на Васил Левски, църквата, в която е служил Поп Кръстьо, по желание можете да извървите 300-та стъпала до паметника на Апостола на Свободата и да се поклоните , задъхани пред строгия му поглед.
Свободно време за обяд и самостоятелна разходка до възстановката на покрития мост на Колю Фичето.
Завръщане в София вечерта.

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: