За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
3-дневна екскурзия до Каламбака за Коледа! 2 нощувки + закуски, 1 вечеря и включен транспорт само за 198 лв вместо 220 лв
Цена от 19.80 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 178.20 лв.
Изтекла оферта
13 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 24.12.2017 г.

Ваучерът важи за3-дневна екскурзия до Каламбака за Коледа включваща 2 нощувки + закуски, 1 вечеря и включен транспорт за 198 лв вместо 220 лв
Стойност на ваучера: 19,80 лв. Доплащане на място в агенцията: 178,20 лв.

Ваучерът е за един човек и включва:

• Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)
• 2 нощувки със закуски в хотел " Famissi Eden" 4*+ (или подобен) в Каламбака
• 1 вечеря в ресторанта на хотела
• Бонус- туристическа програма в  Солун
• Посещение на 3 от действащите манастири на Метеора
• Посещение на Вергина с разглеждане на гробницата музей на Филип Македонски  (входната такса се заплаща допълнително)
• Водач от България.

Цената НЕ включва:
• Медицинска застраховка 2 лв/ден на човек (до 65г) и по 3 лв / ден на човек (над 65 г)4 лв / ден на човек(над 70 г)
• Празнична Гала вечеря - 22 евро/човек
• Пътни и магистрални такси – 10 евро / човек
• Доплащане за единична стая – 60 лв
• Желаещите да ползват места на 2ри,3ти и 4ти ред правят доплащане 20 лв./место
• Входни такси за Археологическия музей (8 EUR) и Византийския музей (8 EUR) в Солун
• Входни такси за скалните манастири (3 EUR за всеки манастир)
• Входна такса за гробницата музей на Филип Македонски във Вергина (12 EUR)
• Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
• Градски транспорт
• Разходи от личен характер

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Плащането  става  в брой  или по  банков  път . При  сключване на договора се плаща 40 % от сумата, а остатъка 15 дни преди датата на пътуването.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка:  ТО  НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.

ВАЖНО!!!
Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Забележка: ТО  НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
  ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства  налагат това .

Всички условия на TopOfertite.com

ПРОГРАМА:
Тръгване от София, Дупница, Благоевград и Сандански

ДЕН 1 София – Вергина – Каламбака ~550 km
Отпътуване от София в 6.00 ч. от площад „Александър Невски“,, в 7.30 ч. от Дупница, в 8.00 ч. от Благоевград, в 9.00 ч. от Сандански по маршрут Кулата - Вергина. Пристигане във Вергина. Посещение на гробницата музей на Филип II Македонски (около 45 мин.). Свободно време за обяд в малкото селище. Отпътуване за Каламбака – живописно градче в подножието на величествените скали на Метеора. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 2 Каламбака – Метеора – Каламбака ~20 km
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Закуска. Посещение на Метеора –   наричан често осмото чудо на света, природен феномен съхранил християнските традиции. Манастирите достигат височина от 400 метра над Тесалийската равнина в Централна Гърция. Скалните пещери на Метеора са заселени през 11 век от християнски отшелници, които построяват 24 манастира на труднодостъпните върхове, до които се стига по въжени мостове, подвижни стълби и стъпала, издълбани в камъка. 
Днес Метеора предлага само седем действащи манастира, от които  един не работи с посетители. Метеора е част от списъка на световното наследство на ЮНЕСКО.
Посещение на работилница за икони „Зиндрос“. Разглеждане на три от шестте функциониращи
манастира. Следобед свободно време в Каламбака. Тържествена вечеря. Нощувка.

ДЕН 3 Каламбака – Солун – София
~560 km. Късна закуска. Отпътуване в 9:30 ч. за Солун. Панорамна обиколка: Бялата кула – символ на града;  площад „Наварино“ с  Двореца на Галер; паметника на Аристотел , църквата„Свети Димитър“ където се пазят мощите на св. Димитър, Храмът е построен през 4 век и реновиран цели 16 века по-късно,. Историческите забележителности в Солун се преплитат с модерната архитектура, а широките улици, многото зеленина и голямата крайбрежна алея правят разходките изключително приятни. Солун е известен и с многобройните таверни, която изкушават с вкусна кухня, с великолепните си плажове, с интензивния нощен живот и с гостоприемството на местните хора, които могат да накарат всеки да се чувства като у дома си. “Свободно време за разходка и кафе по красивия крайбрежен булевард Никис. Отпътуване в 15:30 ч. за България. Пристигане в София на площад „Александър Невски“ вечерта.

МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ
София Площад Александър Невски
Дупница Бензиностанция OMV
Благоевград Бензиностанция Gazprom на изхода на града
Сандански Бензиностанция OMV на изхода на града

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).
Часово време: България - 12 ч.; Гърция - 12 ч.
Място на отпътуване и връщане: Дупница – бензиностанция „OMV”; Благоевград – бензиностанция „Gazprom” на изхода на града; Сандански – бензиностанция „OMV” на изхода на града.

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия:
Други подобни оферти: