За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
4-дневна екскурзия до Будапеща, Виена и бонус Нови сад! 2 нощувки + закуски и екскурзоводско обслужане само за 145 лв. вместо за 185 лв. (8-ми декември)
Цена от 14.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 130.50 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 07.12 - 10.12.2017г.

Ваучерът важи за4-дневна екскурзия до Будапеща, Виена и бонус Нови сад за 145 лв вместо за 185 лв.

Стойност на ваучера: 14,50 лв., доплащане на място в агенцията: 130,50 лв.

Ваучерът е за Един човек и включва:

• Транспорт с туристически автобус
• 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Будапеща
• Екскурзоводско обслужване
• Посещение на град Нови Садю

Ваучерът НЕ включва:

• Доплащане за пътни, магистрални и гранични такси – 15 евро / в офиса на ТО/ /задължително/
• Медицинска застраховка на ЗАД „Алианц България“ за 2000 евро- 2 лв/ден до 65 годишна възраст и 3 лв/ден над 65 г.
• Еднодневна екскурзия до Виена, панорамна обиколка на Виена с екскурзовод на бълг.език плюс трансфер до Шьонбрун – 25 евро
• Разходка с корабче /по желание/ – 15 евро
• Пешеходна и автобусна обиколка на Будапеща - 10 евро
• Музейни такси 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.
Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това.

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
Всички условия на TopOfertite.com

Програма на екскурзията:

Ден 1: Отпътуване в 5:00 ч. сутринта от пл.“ Ал.Невски“ за Будапеща. Преминаване през Сърбия. Пристигане в Будапеща. По желание на туристите едно незабравимо изживяване по р. Дунав с корабче и Виенски валс, от където се открива невероятна гледка към забележителностите на град. Настаняване в хотел. Нощувка.
Ден 2: Закуска. Свободно време или по желание (срещу доплащане ) екскурзия до Виена. Пешеходен тур с програма в Стария град: Мария –Терезия – Плац; Паметника на Мария Терезия; Дворцовия комплекс Хофбург, където се намира Националната библиотека; пл. Грабен – с чумната колона,която е богато украсена барокова колона, напомняща за чумната епидемия от 1697 г.; църквата “Св.Петър”; Катедралата “Св.Стефан“-католическа катедрала, построена в готически стил и е от символите на Виена. По желание (срещу допълнително заплащане) посещение на дворецът “Белведере” (отвън), един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Двореца „Шьонбрун” (отвън), една от най-красивите летни резиденции на австрийското императорско семейство. Архитектурата на сградата е уникална, смесица между рококо и барок. Великолепният дворец е построен по заповед на император Леополд Първи през 1696 година. Вечерта  отпътуване   за  Будапеща . Нощувка.
Ден 3: Закуска. Напускане  на  хотела .  Панорамна  и пешеходна   разходка  в  Будапеща  – св. Матияш , Площада  на  героите ,  катедралата  св.  Ищван  , разходка  по  централната  търговска  улица   Ваци  и  др. Около обяд отпътуване за Нови Сад, втория по-големина град в страната. Туристическа обиколна на Нови Сад. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. С четири етажа под земята, 16 км. подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – Сградата на Общината, площада на Свободата, Римокатолическата катедрала. Отпътуване за България.
Ден 4: Пристигане в София сутринта на площад "Александър Невски".

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия:
Други подобни оферти: