За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Рома Палас Делукс 4*, Слънчев бряг! Нощувка на база All Inclusive, ползване на басейн + дете до 11.99 г. БЕЗПЛАТНО на цени от 54 лв.
Цена от 54.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 54.00 лв.
Изтекла оферта
21 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 30.09.2017г.
*Офертата НЕ важи за официалните празнични и почивни дни

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет

Вариант 1: 16.09 - 30.09 - 54 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване(двама пълноплащащи) и включва:
• Нощувка в студио или двуспален апартамент 
• Изхранване на база All inclusive
• Ползване на външен басейн басейн с детска секция (кърпи се дават срещу депозит)
• Безплатен паркинг
• Фитнес
• Wi-fi в цялата сграда 
• Безплатен сейф в стаята
• Детска площадка

Доплащания:
• Дете до 1.99г. - безплатно на детска кошарка / при предварителна заявка/
• Едно дете от 2 до 11.99г. допълнително лелго в студио - безплатно
• Второ дете от 2 до 11.99г. на допълнително лелго в стуидо - доплаща 50% от цената на ваучера
• Възрастен на допълнително лелго - доплаща 80% от цената на място 
• Две деца с двама възрастни в двуспален апартамент - заплащат всички редовни легла - 4 ваучера
• Доплащане при настанянване в едноспален апартамент - 16лв. на място на човек на ден за редовно легло, първо дете - безплатно, второ дете - 50%
• Възрастен на допълнително легло - доплаща 80% на място
Всички доплащания се извършват на място в хотела!

ВАЖНО!!!Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.:  0883 222 024 (всеки ден от 09:00 до 17:00 ч). След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация в писмен вид на имейл:  reservations@topofertite.com, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 
 
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай  не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
Всички условия на ТopOfertite.com
ALL INCLUSIVE ПРОГРАМА
 
РЕСТОРАНТ (07:30ч. – 24:00ч.)
7:30 – 10:00ч. – закуска
12:00 – 14:00ч. – обяд
18:30 – 21:00ч. – вечеря
 
ПУЛ-БАР (10:00ч. – 23:00ч.)
15:00 – 17:00ч. – кафе снакс – сандвичи, пици, плодове, сладолед, дребни сладки и соленки
10:00 – 23:00ч. – топли напитки, български алкохол и безалкохолни напитки.
 
ЛОБИ-БАР (08:00ч. – 24:00ч.)
10:00ч. – 23:00ч. – топли напитки, български алкохол и безалкохолни напитки.
 

Четири-звездният апартаментен хотел „Рома Палас Делукс“ е един от най- новите хотели в КК Слънчев бряг, построен през 2014 г., последно модернизиран и напълно обзаведен през 2017 г.  
Хотелът е разположен изцяло в източната част на комплекса, на около 200 м. от  морския бряг и на около километър и половина от центъра на курорта.
Визията на хотелския комплекс е изключително атрактивна и привлича вниманието отдалеч. Хотелът се състои от една основна сграда на 5 етажа, която предразполага към пълноценна почивка на своите посетители, както и изключително удобство и комфорт.
На разположение на гостите са открит плувен басейн със секция за деца, детска площадка, спа център,  добре оборудвана фитнес зала и фризьорски салон.
Спа центърът е оборудван с джакузи, парна баня, сауна и релаксиращи легла с подгряващ ефект. Около джакузито се намират шезлонги за релакс.
Гостите могат да се освежат с коктейли или напитки на лоби-бара, както и на пул-бара към басейна на хотела. 

 
Студио – просторна стая с модерен дизайн, оборудвана с климатик, телевизор с плосък екран  и телефон. Обзавеждането в стаята включва кухненски кът с плот за хранене и столове, хладилник, ел.кана, както и мека мебел. Баните са оборудвани с душ кабини, сешоар и телефон. В студиото могат да бъдат настанени до трима души.
 
Едноспален апартамент – състои се от дневна/хол/ и спално помещение, оборудвани с климатик, както и с телевизор с плосък екран и телефон в дневната. Обзавеждането в хола включва също кухненски кът с плот за хранене и столове, хладилник, ел.кана и мека мебел. Баните са оборудвани с душ кабини, сешоар и телефон. В едноспалния апартамент могат да бъдат настанявани до четирима души.
 
Апартамент с две спални – състои се от дневна/хол/ и две спални помещения, оборудвани с климатик.  Дневната е оборудвана с телевизор с плосък екран и телефон, а обзавеждането в хола включва кухненски кът с маса и столове за хранене, хладилник, ел.кана и мека мебел. Баните са оборудвани с душ кабини, сешоар и телефон. В двуспалния апартамент могат да бъдат настанявани до шестима души.
 
ВИП Апартамент с две спални – състои се от дневна/хол/ и две спални помещения, оборудвани с климатици и телевизори с плосък екран във всички стаи и телефон в дневната. Обзавеждането в хола включва също кухненски кът с маса и столове за хранене, хладилник, ел.кана, микровълнова фурна, кафе-машина и мека мебел. Баните са оборудвани с душ кабини, сешоар и телефон. В двуспалния Вип апартамент могат да бъдат настанявани до шестима души.
 
  • Рома Палас Делукс
  • Адрес Слънчев бряг Хотел Рома Палас Делукс
  • 0883 222 024
  • Всеки ден от 09:00 до 20:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
  • http://romepalacedeluxe.com/
Галерия:
Други подобни оферти: