Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
Къща за гости ЕГО, село Минерални бани! 1 нощувка + закуска, вечеря, романтична вана с гореща мин. вода, външен и вътрешен терма минерален басейн и Уелнес пакет само за 39.90 лв на човек
Цена 39.90 лв.
Купете офертата
Купи за подарък
ТОП Цена 39.90 лв.
11 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Ваучерът е валиден до: 31 август 2017 г.
 
Ваучерът важи за: 1-дневен пакет за 39.90 лв
 
Ваучерът е за един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 1 нощувка в двойна стая
•  закуска
•  вечеря (основно ястие, десерт и хляб ) на сет меню.
Уелнес пакета включва: външен и вътрешен терма басейн(+шезлонг и чадър), хидро джетове, сауна и парна баня
• Романтична вана за двама с гореща минерална вода
• Wi-Fi на територията на комплекса.
Офертата не включва ползване на халати.
 
Настаняване и доплащания:
• Дете до 4.99 г с двама възрастни се настанява безплатно, без изхранване
• дете на 5 г или трети възрастен на допълнително легло - 10 лв на ден на база нощувка или 15 лв на ден с вкл. закуска и вечеря.
• Има възможност за ранно настаняване и късно освобождаване.
Доплащанията се извършват на място на рецепцията!!!
 
Важно!!! Необходимо е предаврително да проверите за свободни места на тел: 0878 660 666. След закупуване на ваучерите трябва да повърдите резервация си като представите кода и паролата на ваучерите по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com! 
Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

Всички условия на ТopOfertite.com

 

Разположено на важен кръстопът, свързващ Запада и Изтока, община Минерални бани и област Хасково отразяват историята на Южна България и Източните Родопи. Тук траките оставят силен отпечатък от разцвета на своята цивилизация. Старите българи построяват уникални крепости, за да предпазят границите на българската държава. Тук се разпалва духовният огън на Възраждането, за да се поддържа силен и до наши дни. Доказателство за дългия път на района са многобройните праисторически, тракийски, римски, късноантични и средновековни селища, следи от които има запазени в самото село Минерални бани.


Разположено на важен кръстопът, свързващ Запада и Изтока, община Минерални бани и област Хасково отразяват историята на Южна България и Източните Родопи. Тук траките оставят силен отпечатък от разцвена на своята цивилизация. Тук старите българи построяват уникални крепости, за да предпазят границите на българската държава. Тук се разпалва духовният огън на Възраждането, за да се поддържа силен и до наши дни. Доказателство за дългия път на района са многобройните праисторически, тракийски, римски, късноантични и средновековни селища, следи от които има запазени в самото село Минерални бани.

В района между връх Аида и с.Сърница има редица интересни за природолюбителите защитени природни забележителности, като Орлови скали, резерват Борака, Находище на див божур и момина сълза и др. Южно от връх Аида е Черната скала и връх Купена, на който като шапка стои скалата Калпак кая. В проект на общината за изграждане на еко-пътеки са включени множество уникални природни феномени и исторически забележителности.  

Поддържан резерват Борака - Намира се в землището на с. Сърница, община Минерални бани, Хасковска област.
Поддържания резерват има площ 12,7 ха. Обявен е с цел опазване на вековна, естествена,  саморазмножаваща се гора от черен бор. Средната възраст на дърветата е между 120г. и 150г.

Защитена местност Аида - Намира се в землището на с. Спахиево, община Минерални бани, Хасковска област.
Защитената местност има площ от 3,5ха. Представлява естествена, вековна, семенна букова гора.

Природна забележителност Пробития камък - Намира се в землището на с. Сърница, община Минерални бани, Хасковска област.
Природната забележителност има площ от 1 ха. Представлява комплекс от интересни скални образувания. Скалата е висока 4 метра, а ширината и е повече от 12 метра. Наподобява на чудните мостове на Еркюприе, с тази разлика, че се намира на било, а не на дефиле / река /. Освен отвора, има и голяма закрита пещера.

Природна забележителност `Находище на момина сълза и божур` - Намира се в местността Дренака в землището на с. Спахиево, община Минерални бани, Хасковска област. Природната забележителност има площ от 3 ха. Целта  е опазване на естествено  находище на момина сълза и див божур.

От Минерални бани до връх Аида има изграден асфалтов път /8 км./.  Там е разположена  туристическата хижа Аида /750 м.н.в./.До хижата може да се стигне и по маркиран пешеходен маршрут.       
Ако туристите са изкачват по пътеката за алпийския заслон към върха, те могат да наблюдават интересните скални образувания `Свинкса` и `Сляпото куче`. От местността `Шарапани` се разкриват панорамни изгледи към източнородопските склонове, язовир Тракиец и хасковското поле. Възвишението е богато на много тракийски, римски и средновековни паметници на културата.

  • Къща за гости ЕГО
  • Адрес с.Минерални бани ул Панайот Волов 6
  • 0878 660 666
  • Всеки ден от 10:00 до 19:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
  • http://kg.centre-ego.info/
Галерия: